Saunabouw

Wij hebben onze sauna gekocht bij Bodyfit Saunabouw. Ik wilde heel graag een sauna op zolder. De standaardmodellen op de markt waren niet echt wat we zochten. Veel te groot en de ruimte die we hebben is maar beperkt. Daardoor kwamen we al snel uit op maatwerk.

Bodyfit saunabouw: voor een op maat gemaakte sauna

SaunabouwBij Bodyfit Saunabouw worden sauna’s helemaal op maat ontworpen en gemaakt. We hebben onze wensen verteld. Wat vinden we belangrijk en op welke manier willen we de sauna gebruiken, welke materialen vinden we mooi en natuurlijk ons budget. Ze wisten hierbij ook de goede vragen te stellen en konden ons ook voorzien van een passend advies. In ons geval waren ook de afmetingen van belang. De sauna moest immers in een kleine ruimte passen. Aan de hand van dit gesprek is een eerste ontwerp gemaakt. Dit ontwerp hebben we vervolgen besproken en verder bijgeschaafd tot er een definitief ontwerp uit kwam. Deze is vervolgens geproduceerd door Bodyfit Saunabouw in hun eigen fabriek.

Sauna, infrarood sauna of buitensauna

SaunabouwToen onze sauna klaar was is hij bij ons geïnstalleerd. Natuurlijk nog best wel een klus, zeker omdat het op zolder was en ook nog in een vrij kleine ruimte maar het resultaat is verbluffend. Het past perfect in de beschikbare ruimte en het heeft alles wat we willen. Nu kunnen we ook thuis genieten van de sauna en heeft onze zolder een prima bestemming gekregen. We hebben gekozen voor een infrarood sauna maar je kunt ook kiezen voor een sauna of combinatie of voor een buitensauna. Wat ook je wensen zijn, bij Bodyfit Saunabouw hebben ze alle kennis en ervaring in huis om ook jouw droomsauna te realiseren.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de showroom in Zeewolde. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk op de website voor de openingstijden.