Coffeeshop Amsterdam centrum is al heel lang mijn favoriet

coffeeshop Amsterdam centrum

De coffeeshop Amsterdam centrum bezoek ik graag met mijn vrienden. Al sinds mijn achttiende ben ik hier vaak te vinden. De reden dat ik hier naar toe ga is omdat de sfeer hier altijd heel erg goed is. Dat vind ik erg belangrijk als ik wiet rook. Daarnaast kom ik er niet alleen om wiet te roken, maar ook om andere dingen te doen. Zo vind ik het leuk om pool te spelen tegen mijn vrienden. Meestal maken wij team en spelen wij tegen elkaar. Het verliezende team moet betalen! Daarnaast vind ik het ook heel gezellig om kaartspelletjes te spelen. Het fijne is dat deze shop kaarten en allemaal andere spelletjes gewoon in de kast heeft liggen.

Wiet

Coffeeshop Amsterdam centrum is altijd gezellig

In de coffeeshop Amsterdam centrum verkopen ze hasj en cannabis van de beste kwaliteit. De medewerkers weten er ook veel vanaf dus als jij voor het eerst hier binnenstapt kunnen zij jou alles uitleggen. Als een joint rollen niet jou sterkste kant is dan hoef jij je geen zorgen te maken. De shop verkoopt gewoon voor gedraaide joint! Daarnaast hebben zij ook hele lekkere spacecake te koop mocht jij dat een keer willen uitproberen, ik raad hem zeker aan.

Wiet

Loop eens binnen

Van alle coffeeshops vind ik deze het aller leukst in Amsterdam centrum. Er is namelijk ook een plek om gewoon lekker wat te kunnen eten en te drinken. Ook als jij geen wiet rookt ben jij van harte welkom om gewoon met jouw vrienden mee te komen. De sfeer is altijd goed en daarom kom ik hier keer op keer weer terug. Het fijne is ook dat het niet elke dag helemaal vol zit met toeristen. Zo zie je dus vaker een bekend gezicht van vaste klanten zoals mij. Ik hoop jou hier ook eens te zien!